«Žagariņi»
1/2 glāzes skāba krējuma, 400 g miltu, 1 ola, 1 ēdamkarote cukura, 1/2 tējkarotes cepamā pulvera, garšviela pēc izvēles.Olu ar cukuru saputo, pieliek krējumu, ar cepamo pulveri sajauktus miltus un labi samīca, tad mīklu plāni izveltnē un sagriež apmēram 10 cm garās un 5 cm platās strēmelēs. Katras strēmeles apakšējo daļu sagriež bārkstīs, bet nesagriezto...
1/2 glāzes skāba krējuma, 400 g miltu, 1 ola, 1 ēdamkarote cukura, 1/2 tējkarotes cepamā pulvera, garšviela pēc izvēles.
Olu ar cukuru saputo, pieliek krējumu, ar cepamo pulveri sajauktus miltus un labi samīca, tad mīklu plāni izveltnē un sagriež apmēram 10 cm garās un 5 cm platās strēmelēs. Katras strēmeles apakšējo daļu sagriež bārkstīs, bet nesagriezto malu sarullē, atstājot bārkstis brīvas. Vāra lielā eļļas daudzumā gatavus. Notecina eļļu, sakārto traukā ar asajiem galiem uz augšu un pārkaisa ar pūdercukuru.












Add comment