Kartupeļi ar pupiņu mērci
4 lieli kartupeļi, 2 sīpoli, 2 asās paprikas pākstis, 2 sīpoli, 2 ķiploku daiviņas, 2 tomāti, 1 ēdamkarote sviesta, 100 g konservētu pupiņu, 1 tējkarote cukura, sāls, maltie sarkanie pipari, 3 ēdamkarotes kečupa. Kartupeļus nomazgā un ar visu mizu novāra vieglā sālsūdenī. Katru kartupeli ietin folijā un cep uz grila 20 minūtes. Mērcei sasmalcina sīpolu,...
4 lieli kartupeļi, 2 sīpoli, 2 asās paprikas pākstis, 2 sīpoli, 2 ķiploku daiviņas, 2 tomāti, 1 ēdamkarote sviesta, 100 g konservētu pupiņu, 1 tējkarote cukura, sāls, maltie sarkanie pipari, 3 ēdamkarotes kečupa.
Kartupeļus nomazgā un ar visu mizu novāra vieglā sālsūdenī. Katru kartupeli ietin folijā un cep uz grila 20 minūtes. Mērcei sasmalcina sīpolu, ķiplokus, aso papriku un apcep sviestā, pievieno daiviņās sagrieztus tomātus, pieliek garšvielas, kečupu, pupiņas un sautē 5 minūtes. Atver foliju, kartupeļus gareniski pārgriež un uzlej karstu mērci. Pirms pasniegšanas uzliek sviesta piciņu.












Add comment