Cepti pankūku rullīši
8 plānās pankūkas, 8 sautēta šķiņķa šķēles, 2 tomāti, 8 ēdamkarotes biezpiena siera, 100 g rīvēta siera, sāls, pipari, daži bazilika zariņi. Katrai plānajai pankūkai virsū liek šķiņķa šķēli, tai virsū - 2 ēdamkarotes biezpiena siera, tajā iespiež 2 daiviņas no astoņās daļās sagriezta tomāta, pārkaisa ar sāli un pipariem, uzliek dažas bazilika lapiņas un...
8 plānās pankūkas, 8 sautēta šķiņķa šķēles, 2 tomāti, 8 ēdamkarotes biezpiena siera, 100 g rīvēta siera, sāls, pipari, daži bazilika zariņi.
Katrai plānajai pankūkai virsū liek šķiņķa šķēli, tai virsū – 2 ēdamkarotes biezpiena siera, tajā iespiež 2 daiviņas no astoņās daļās sagriezta tomāta, pārkaisa ar sāli un pipariem, uzliek dažas bazilika lapiņas un satin rullītī. Pannā sakarsētā eļļā liek divus pankūku rullīšus, no vienas puses apcep, apgriež otru pusi, pārkaisa ar rīvēto sieru. Pannai uzliek vāku un cep, līdz siers izkusis.












Add comment