«Čanaki»
500 g ribiņu (vēlams jēra), 6-8 vidēja lieluma kartupeļi, 2-3 burkāni, neliels kālis, pētersīlis, tējas glāze vārītu lielo kāršu pupu, 1-2 sīpoli, 5 ēdamkarotes tomātu mērces, sāls, lauru lapa, pipari, paprika, zaļumi, 2 ķiploku daiviņas. Ribiņas noskalo, nosusina un uz pannas apcep. Liek katliņā vārīties. Pievieno apceptus sīpolus un garšvielas. Kad gaļa pavārījusies, pievieno viegli...
500 g ribiņu (vēlams jēra), 6-8 vidēja lieluma kartupeļi, 2-3 burkāni, neliels kālis, pētersīlis, tējas glāze vārītu lielo kāršu pupu, 1-2 sīpoli, 5 ēdamkarotes tomātu mērces, sāls, lauru lapa, pipari, paprika, zaļumi, 2 ķiploku daiviņas.
Ribiņas noskalo, nosusina un uz pannas apcep. Liek katliņā vārīties. Pievieno apceptus sīpolus un garšvielas. Kad gaļa pavārījusies, pievieno viegli apceptas, rupji sagrieztas saknes. Neilgi pirms vārīšanās beigām pievieno rupji sagrieztus kartupeļus un vārītas pupas. Beigās pievieno tomātu mērci, sīki sagrieztu papriku, ķiploka daiviņas un zaļumus.












Add comment