Spinātu zaļumi ar vēršaci
100 g spinātu, 3 pākstis krāsainās paprikas, 1 burkāns, 2 seleriju kāti, maza salātu galviņa, glāze diedzētu Ķīnas pupiņu, 1 ēdamkarote sviesta, 4 olas. Mērcei - 2 ēdamkarotes ābolu etiķa, 1 ēdamkarote medus, 1 sasmalcināta ingvera sakne, 3 ēdamkarotes eļļas, sāls, melnie pipari. Spinātus noskalo un nosusina. Papriku, burkānus, seleriju noskalo, notīra un sagriež stienīšos....
100 g spinātu, 3 pākstis krāsainās paprikas, 1 burkāns, 2 seleriju kāti, maza salātu galviņa, glāze diedzētu Ķīnas pupiņu, 1 ēdamkarote sviesta, 4 olas.
Mērcei – 2 ēdamkarotes ābolu etiķa, 1 ēdamkarote medus, 1 sasmalcināta ingvera sakne, 3 ēdamkarotes eļļas, sāls, melnie pipari.
Spinātus noskalo un nosusina. Papriku, burkānus, seleriju noskalo, notīra un sagriež stienīšos. Uz šķīvja kārto spinātu lapas un sagrieztos dārzeņus, pārkaisa sagrieztus salātus un diedzētas pupiņas. Mērcei – etiķi sajauc ar medu, ingveru, sāli, eļļu un pārlej salātiem. Sviestā izcep vēršaci, pārkaisa ar pipariem un sāli. Vēršaci liek uz salātiem. Pasniedz ar grauzdiņu maizi un sviestu.












Pievienot komentāru