Šnicele piknikam
4 lielas filejas, 2 olas, 2 ēdamkarotes eļļas, milti, rīvmaize, tauki cepšanai, pipari, sāls. Mērcei: 1 glāze majonēzes, 2 ēdamkarotes sasmalcināto lociņu, 2 ēdamkarotes sarīvētu seleriju, 2 ēdamkarotes sagrieztas sarkanās un dzeltenās paprikas, 1 ēdamkarote citrona sulas. Visas sastāvdaļas iemaisa majonēzē. Filejas izklapē, olas sakuļ ar eļļu. Gaļas šķēles ieberzē ar piparu un sāls maisījumu,...
4 lielas filejas, 2 olas, 2 ēdamkarotes eļļas, milti, rīvmaize, tauki cepšanai, pipari, sāls. Mērcei: 1 glāze majonēzes, 2 ēdamkarotes sasmalcināto lociņu, 2 ēdamkarotes sarīvētu seleriju, 2 ēdamkarotes sagrieztas sarkanās un dzeltenās paprikas, 1 ēdamkarote citrona sulas.
Visas sastāvdaļas iemaisa majonēzē. Filejas izklapē, olas sakuļ ar eļļu. Gaļas šķēles ieberzē ar piparu un sāls maisījumu, tad iemērc olās, tad miltos, vēlreiz olās, tad rīvmaizē. Šādi sagatavotas gaļas šķēles liek pannā karstos taukos un cep brūnas no abām pusēm. Pasniedz atdzesētas ar aukstu dārzeņu mērci.












Pievienot komentāru