Sautēti spināti
500 g spinātu, 50 g sviesta, 1 ēdamkarote kviešu miltu, sāls. Spinātus pārlasa, nogriež kātiņus, noskalo, sasmalcina, liek katlā, pielej 1/2 glāzes verdoša ūdens un sautē, līdz spināti mīksti. Tad tos izberž caur sietu, liek atpakaļ katlā, pievieno sviestā apceptus miltus, sāli un atlikušo sviestu, samaisa un satumē. Galdā pasniedz ar omleti.
500 g spinātu, 50 g sviesta, 1 ēdamkarote kviešu miltu, sāls.
Spinātus pārlasa, nogriež kātiņus, noskalo, sasmalcina, liek katlā, pielej 1/2 glāzes verdoša ūdens un sautē, līdz spināti mīksti. Tad tos izberž caur sietu, liek atpakaļ katlā, pievieno sviestā apceptus miltus, sāli un atlikušo sviestu, samaisa un satumē.
Galdā pasniedz ar omleti.












Pievienot komentāru