Raganu pods
2 galviņas lapu salātu, 2 saišķīši redīsu, 1 citrons, 2 tējkarotes cukura, 1/4 tējkarotes sāls, 1 saišķītis diļļu, 1 saišķītis pētersīļu, 2 ēdamkarotes eļļas.
Salātus tekošā ūdenī noskalo un sietā notecina. Nomazgā redīsus un sagriež ripiņās. Izspiež citronu un sulu ielej podā. Pievieno cukuru, sāli un 6 ēdamkarotes ūdens. Noskalo dilles un pētersīļus. Notecina un uz koka dēlīša sīki sagriež, pievieno citrona sulai. Saplucina salātu lapas un kopā ar redīsu šķēlītēm liek podā, pārlej ar eļļu un izcilā. Pie salātiem piedāvā grauzdētas maizītes.












Pievienot komentāru