Kartupeļu un skābeņu omlete
1 mazs sīpols, 3 ēdamkarotes sviesta, 200 g skābeņu lapu, 4 vidēja lieluma vārīti kartupeļi, 4 ēdamkarotes krējuma, šķipsniņa sāls un balto piparu. Nomizo, noskalo un sasmalcina sīpolu. Viegli apbrūnina to sviestā kopā ar mazos kubiciņos sagrieztiem kartupeļiem. Skābeņu lapas noskalo, nosusina un sagriež strēmelītēs, ieber pannā. Cep mērenā karstumā. Sajauc olas ar šķidrumu, viegli...
1 mazs sīpols, 3 ēdamkarotes sviesta, 200 g skābeņu lapu, 4 vidēja lieluma vārīti kartupeļi, 4 ēdamkarotes krējuma, šķipsniņa sāls un balto piparu.
Nomizo, noskalo un sasmalcina sīpolu. Viegli apbrūnina to sviestā kopā ar mazos kubiciņos sagrieztiem kartupeļiem. Skābeņu lapas noskalo, nosusina un sagriež strēmelītēs, ieber pannā. Cep mērenā karstumā. Sajauc olas ar šķidrumu, viegli saputo, pievieno sāli un baltos piparus. Uzlej pannā virs dārzeņiem un ļauj mērenā karstumā sarecēt, līdz izveidojas brūna virsiņa. Gatavu omleti sagriež četrās daļās un liek uz šķīvjiem. Kā piedevu pasniedz tomātu salātus un grauzdiņus.












Pievienot komentāru