Kalmāru maizītes
6 šķēles baltmaizes, 2 nelieli kalmāri, 50 g sviesta, 1 sīpols, dilles, sāls, malti melnie pipari, 2 tējkarotes majonēzes. Kalmāru liek karstā ūdenī un blanšē trīs minūtes. Atdzesē, iztīra, novelk ādiņu un sagriež gredzenos, sajauc ar majonēzi, pievieno sīpolus un sāli. Maizītes apziež ar sviestu, virsū liek kalmārus, pārkaisa ar pipariem un sasmalcinātiem zaļumiem. Apetīti...
6 šķēles baltmaizes, 2 nelieli kalmāri, 50 g sviesta, 1 sīpols, dilles, sāls, malti melnie pipari, 2 tējkarotes majonēzes.
Kalmāru liek karstā ūdenī un blanšē trīs minūtes. Atdzesē, iztīra, novelk ādiņu un sagriež gredzenos, sajauc ar majonēzi, pievieno sīpolus un sāli. Maizītes apziež ar sviestu, virsū liek kalmārus, pārkaisa ar pipariem un sasmalcinātiem zaļumiem.
Apetīti rosinošs dzēriens
600 g tomātu sulas, 200 g skāba krējuma, 150 g smalki sarīvēta siera, saišķītis diļļu, saišķītis lociņu, sāls, pipari, redīsi.
Daļu sasmalcināto lociņu un diļļu saberž ar sāli un labi samaisa ar atdzesētām pārējām sastāvdaļām. Pilda glāzēs. Virsū uzkaisa saberztus zaļumus, vidū uzliek redīsu šķēlīti.












Pievienot komentāru