Auksti vai karsti gaļas veltnīši
2 ļoti plānas cūkgaļas šniceles, sāls, pipari, 2 šķēles vārīta šķiņķa (apmēram 100 g), 4 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (dilles, pētersīļi), 2 ēdamkarotes graudainu sinepju, 200 g burkānu, 1 ēdamkarote sviesta. Plānās cūkgaļas šniceles mazliet apsāla, uzber piparus, zaļumus un pārliek ar vārītu šķiņķi. Biezā kārtā uzziež sinepes, gaļu satin veltnī, apmēram stundu sautē taukos mazā...
2 ļoti plānas cūkgaļas šniceles, sāls, pipari, 2 šķēles vārīta šķiņķa (apmēram 100 g), 4 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (dilles, pētersīļi), 2 ēdamkarotes graudainu sinepju, 200 g burkānu, 1 ēdamkarote sviesta.
Plānās cūkgaļas šniceles mazliet apsāla, uzber piparus, zaļumus un pārliek ar vārītu šķiņķi. Biezā kārtā uzziež sinepes, gaļu satin veltnī, apmēram stundu sautē taukos mazā katliņā. Burkānus sautē sviestā. Atdzesētu gaļu ar asu nazi sagriež šķēlītēs un pasniedz ar burkāniem.












Pievienot komentāru