Apelsīnu zupa
3 lieli apelsīni, 6 ēdamkarotes cukura, 3/4 litra ūdens, 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes, 10 sarkanās vīnogas. Cieti izšķīdina aukstā ūdenī, pieber cukuru. Apelsīnus nomizo, sadala daiviņās un no katras daiviņas uzmanīgi novelk plēvīti. Apelsīnu mīkstumu ieliek bļodā un viegli saspiež. Iegūto putriņu sajauc ar cietes un cukura šķīdumu. Uzvāra. Sarkanās vīnogas sagriež četrās daļās un...
3 lieli apelsīni, 6 ēdamkarotes cukura, 3/4 litra ūdens, 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes, 10 sarkanās vīnogas.
Cieti izšķīdina aukstā ūdenī, pieber cukuru. Apelsīnus nomizo, sadala daiviņās un no katras daiviņas uzmanīgi novelk plēvīti. Apelsīnu mīkstumu ieliek bļodā un viegli saspiež. Iegūto putriņu sajauc ar cietes un cukura šķīdumu. Uzvāra. Sarkanās vīnogas sagriež četrās daļās un uzber apelsīnu maisījumam. Zupu pasniedz siltu.












Pievienot komentāru